Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Leltári rendszer bevezetése, címkézéssel és adatgyűjtéssel

2020.12.01

egyszerű leltári rendszer bevezetése

A Webmaxx Stúdió Kft. közel 20 éves tapasztalattal, valamint stabil és megbízható beállítói körrel teljesíti több, mint 12.000 partnerének igényeit.

A vállalat nem csak a hazai piacon tevékeny, de 2016-be megnyitotta Szlovákiában és a Csehországban is képviseleteit, 2020-ban pedig Duna Shop néven, egy általános igényeket kiszolgáló webáruházat is elindított.

A Webmaxx csapata mindig is nagy hangsúlyt fektetett ügyfeleinek megfelelő tájékoztatására és segítésére. Az év végéhez közeledve minden vállalkozás életében felmerül egy kötelező feladat, ami a leltározás. Ebben a cikkben segítséget nyújtanak, hogy a leltározási munkát hogyan lehet az eddigieknél egyszerűbb feladattá alakítani. Javaslataik bevezetésével a folyamat átláthatóbb lesz, ráadásul gyorsabban és pontosabb eredmények generálhatóak.

 

Leltári azonosítás egyedi öntapadó etikett címkével

Az országban egyedülálló méret és alapanyag választékú öntapadós címke kínálatból nem egyszerű feladat a megfelelő kiválasztása. Tekintettel arra, hogy a vállalatok a tárgyi eszközeiket több éven keresztül is használják, a leltározási azonosításhoz egy hosszú élettartamú műanyag etikett címke felhasználását javasoljuk. A leltári matrica nyomtatásához ebben az esetben is egy prémium minőségű Tezeko festékszalagot javaslunk, hiszen ennek kombinációjából jön létre egy igazán időtálló azonosítási megoldás.

 

Tekercses etikett címkenyomtató a leltári matrica készítéséhez

A vállalkozásoknak a tárgyi eszközök, ingóságok, termékek beszerzése egy folyamatos végeláthatatlan folyamat. Ezen berendezések, gépek címkézésének a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja egy saját címkenyomtató használata.

A tekercses címkenyomtatók ()világában sem egyszerű eligazodni, de ebben is segítünk! A leltári öntapadó címkék készítéséhez egy asztali kategóriájú, kompakt méretű etikett nyomtató üzemeltetése a legcélravezetőbb és leggazdaságosabb. Ennek használatával a vállalkozás páratlan rugalmasságot kap, hiszen a nyomdaiparban megszokott folyamatok elhagyhatóak, így átfutási idő nélkül készíthetőek el a leltári öntapadós etikett címkék.

 

Mobil adatgyűjtő leltározáshoz

Az adatgyűjtő eszközök nem egyszerű vonalkódolvasók, sokkal inkább olvasóval egybeépített hordozható számítógépek, melyek használatával búcsút inthet a kézi adategyeztetésnek.

Az adatgyűjtők használatával pillanatok alatt leolvashatóak az 1D vagy 2D kódok, változtathatóak az árucikkek készletei vagy az adatbázisból közvetlenül lehívhatóak a leltározáshoz, készletrendezéshez aktuálisan szükséges információk.