Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

termék, szolgáltatás

A termékek és szolgáltatások bemutatása PR-cikkek megjelentetése útján történik link elhelyezés kíséretében. A beágyazott linkek jelentős mértékben javítják a hivatkozott weboldal kulcsszavas Google-hejezéseit. Marketing szöveg publikálása: linképítés tartalommarketing eljárással. Keresőmarketing.

 

Cikkek

Van nálad Dell laptop töltő a repülőgépen?

Mennyi időre elég egy töltés Dell laptop esetében. Vigyük-e magunkkal az akkutöltőt a repülőgép fedélzetére? A Dell töltő az adott laptop márka gyári akkumulátor töltő AC/DC adaptere, mely a notebook akkujának a feltöltéséért és a hordozható számítógép áramellátásáért felelős. A szervizek és szakboltok teljes kínálatot nyújtanak minden Dell laptop modell töltéséhez.

 
2022.07.03 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Négy tipp a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásához

Kastélyszálló esküvő Szirákon is lehetséges, ahol nyugodt és vidékies környezetben tarthatjátok meg a lakodalmat. De vajon mire érdemes figyelni a helyszín esetében?

 
2021.06.10 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Játékok, amiket nyaralásra is vihetünk

Játékok webáruházból is beszerezhetőek, amiket akár kirándulásra, illetve nyaralásra is magunkkal vihetünk. De vajon milyen lehetőségeink vannak? Most kiderül! 

 
2021.05.21 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Kaparófát minden cicának!

A macskatulajdonosok valószínűleg egyetértenek abban, hogy egy cica a lakásban sok kellemetlenséget is tud okozni, ha nem figyelünk  rá eléggé és nem alakítunk ki kedvencünknek megfelelő életteret. Az egyik ilyen kellemetlenség, amikor cicánk tönkreteszi a bútorainkat.

 
2021.01.02 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Leltári rendszer bevezetése, címkézéssel és adatgyűjtéssel

A vállalkozásoknak a tárgyi eszközök, ingóságok, termékek beszerzése egy folyamatos végeláthatatlan folyamat. Ezen berendezések, gépek címkézésének a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja egy saját címkenyomtató használata. A leltári öntapadó címkék készítéséhez etikett nyomtató üzemeltetése a  leggazdaságosabb, a nyomdaiparban megszokott folyamatok elhagyhatóak, így átfutási idő nélkül készíthetőek el a leltári öntapadós etikett címkék.

 
2020.12.01 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Infrasugárzó panelek teraszfűtésre

Az infrasugárzó fűtőpanel a kültérre néző oldalán elhelyezett kerámia fűtőszemcsék izzításával ér el hősugárzást, ez utóbbi felmelegíti a teraszon tartózkodók testét. A fal felőli passzív oldalon alufólia bevonatú hőszigetelés segíti az optimális hőleadást a kültér felé.

 
2020.08.20 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Profi weboldal készítés gyorsan a LogicalMDesigntól

Manapság az online kereskedelemben hatalmas a potenciál, így nem csoda, hogy sokan döntenek úgy, hogy online webáruházat vagy céges weboldalt indítanak és termékeiket vagy szolgáltatásaikat ott kezdik hirdetni, eladni. Hosszú távú tervek megvalósításhoz azonban érdemes mindenképp megfelelő csapatot megbízni a munkával, ezzel a biztosítva, hogy céljaink megvalósulnak.

 
2020.07.23 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Horgászfelszerelések extrém akcióban

Egy veterán horgász általában tisztában van vele, hogy mit akar, azonban olykor számukra is nehéz kiválasztani a hatalmas kínálatból a megfelelő termékeket. Egy kezdő pedig szabályosan elveszve érezheti magát a széleskörű választék láttán.

 
2020.07.22 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Fenntarthatósági díj brazil serfőzdének

Olyan technológiai kategóriában, mint például a környezetvédelem és fenntarthatóság, nincs helye azon projektek elismerésének, melyek nem adnak kézzelfogható innovációs eredményeket, még ha pénzügyi szempontból életképesek is. Ez a helyzet a TwinOxide márkanevű terméket előállító cég esetében is, mely a klór-dioxid (Clo2) felhasználását az ivóvízfogyasztás csökkentését célzó fertőtlenítő eszközként egy díjazott brazil sörgyárral közösen kidolgozott projekt keretében valósította meg nemrégiben.

 
2020.06.07 | | Menüpont: termék, szolgáltatás

Útmutató a zuhanykabinokhoz

Mire kell figyelnie a zuhanykabin kiválasztásakor?

A zuhanykabin, akárcsak egy kád, bizonyos helyigénnyel bír, ezért már a vásárlás előtt érdemes felmérnie a lehetőségeket. Első körben pontosan meg kell határoznia azt, hova szeretné tenni az új kabint. Ha előre tervez, időben fény derülhet a zavaró tényezőkre. Sokan például csak a beszerelés után jönnek rá, hogy a kabin miatt nem tudják kinyitni az ablakot vagy a fürdőszoba szekrény ajtaját. De az sem mellékes, hogy a takarításkor Ön mennyire fér hozzá a kabinhoz. Kellemetlen tud lenni, ha egy szűk résen keresztül kell az oldalakat tisztítani.

A zuhanykabin anyaga elsősorban a tartósság miatt fontos faktor a vásárlás alatt. A műanyag falú kabinok általában polikarbonátból készülnek, ami nem igazán időtálló. Ezzel szemben a 3-8 mm vastagságú üvegfal már sokkal erősebb, így Ön hosszabb távra tervezhet. A legstrapabíróbbak azok a kabinok, amelyeknek bizonyos oldalai építettek, és csak az ajtók készülnek üvegből.

A tálca anyaga is legalább annyira lényeges szempont, mint az oldalfalak felépítése. A tálcák között az akrilból készült változatok a legelterjedtebbek. Ez főleg a megfizethető árakból és a formázhatóságból adódik. A gyengébb minőségű akril tálcák azonban könnyen sérülnek, ezért a gyártó által megadott súlyhatárokra mindig figyelnie kell. Tisztításkor pedig a szemcsésebb vegyszerek és az érdes kendők karcolatokat hagyhatnak maguk után.

 
2020.05.26 | | Menüpont: termék, szolgáltatás