Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

marketing

Cikkek

Linkmarketing és PR-cikk elhelyezés weboldalon

PR-cikk elhelyezéssel javíthatók a Google-helyezések. Linkmarketing: a SEO-szakértő weblap optimalizálással foglalkozik 2022-ben. Témák:  keresőmarketing tanácsadás - infrapanel fűtés - klór-dioxid

 
2022.01.16 | | Menüpont: marketing

A Digital First stratégia

A digitális újságírás teoretikusai sokáig nem tudnak az elvek mellé működő üzleti modellt is állítani, a Digital Firts stratégia sikere és az online tartalom primátusénak marketingereje ellenére a nyomtatott sajtót a digitális média hajánál fogva senkinek nem sikerült kihúznia a válságból.

 
2020.06.17 | | Menüpont: marketing

Kiáltvány az internetről

Az internetes, azaz online tartalmak az emberi gondolkodás meghosszabbítása, de nem helyettesítői. Kiáltvány 10 pontban. Az internet semleges. Nem jó és nem rossz. Az internetnek a Google szerint nincs neme és nem ott székel az első abszolút tudás. Az embereknek vannak motivációi, ők teszik az internetet olyanná, amilyen. Ha nem tetszik, tedd jobbá! - De ha lehet jobb, akkor mégsem semleges?

 
2020.06.01 | | Menüpont: marketing

Online marketing: tartalom és közösség

A hagyományos online médiatartalmak (leginkább a cikkek) körül fel-felélénkül a vita. Annyira, hogy már egészen meg is szoktuk. A Viharágyúban megjelentetett cikk arra hívja fel a figyelmet, hogy ki kell kell szakadni a megszokásokból és gyorsan cselekedni kell. A téma természetesen a vélemények, a hozzászólások, a párbeszéd - és végső soron a kötődés kiszervezése az online médiából a közösségi médiába. Néhány éve médiacégek egymással versenyezve építették be oldalaikba a különböző közösségi "share" (megosztás) gombokat. (Mindez természetesen a Facebook "Like/Tetszik" gombjának cunamijában csúcsosodott ki.) Mára azonban jól látszik már, hogy a közösségi elérés messze nem azonos az új olvasók megszerzésével, ahogy a  "lájkolás" és az eredeti cikket publikáló kiadványhoz való kötődés sem szinonimák.

 
2020.05.02 | | Menüpont: marketing