Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tippek szorongás és pánik ellen

2020.05.06

Julian Brass nem pánikbeteg

Julian Brass nem pánikbeteg

Depresszió és szorongás ellen

Mint egy díjnyertes kanadai médiacég alapítója és volt igazgatója, Julian Brass pontosan tudja, mennyire fontos úrrá lenni a szorongáson és a pánikhelyzeteken mind a szakmai, mind a magánéletben.

Julian évekig Floridában a Szilícium-völgyben dolgozott, ám több mint tíz éve hazaköltözött Kanadába, hogy részese legyen, és maga is hozzá tegyen az akkoriban még csak szirmait bontogató internet technikai hátteréhez. Hiányolta az első Y-generációt inspiráló online brand meglétét, ezért létrehozta a Notable Awards és a Notable.ca oldalakat, melyek később Notable Life néven egyesültek. Ez máris kiút volt a depresszióból.

Természetes módszerekkel és öngyógyítással

Nem sokkal a Notable 2008-as indítása után Julian komolyan szorongani kezdett, és elhatározta, hogy természetes módszerekkel és öngyógyítással küzd meg ezzel az állapottal. Ez egy véget nem érő útra terelte, amelyen haladva egyszerre irányította és fejlesztette korábbi cégét, és igyekezett változtatni életmódján a holisztikus egészség és jóllét, az öngondoskodás, a spiritualitás, a jóga és a pozitív kognitív pszichológia jegyében.

Hamarosan ez a magasabb tudatossághoz vezető út vált Julian mindennapjaivá a pánikrohamokat elkerülő úton. Indiai jógiktól, jeruzsálemi rabbiktól és papoktól, neves New York-i pszichiáter orvosoktól, budapesti pszichológusoktól és a világ legsikeresebb vállalkozóitól tanult, illetve működött együtt az évek során. Mások segítése a küldetésévé vált: 2017-ben eladta a Notable-t, és azóta annak szenteli az életét, hogy másoknak is megtanítsa, hogyan lehetnek úrrá a pánikbetegség kialakulásához vezető szorongásukon és pszichés félelmeiken. Manapság hatékony, természetes öngyógyító eszközökkel segít az embereknek a világ minden tájáról legyőzni a pánikbetegséggé fajuló szorongásukat, melyet nyugati orvosi kutatásokkal és keleti holisztikus filozófiával egészít ki. Ezeket az eszközöket használva – amelyek Julian módszerének alapját képezik – újradefiniálhatjuk kapcsolatunkat a szorongással, és a negatív, erőnktől megfosztó energiákat pozitív, támogató energiává alakíthatjuk át. Neves nemzetközi előadóként, tanfolyamvezetőként, coachként, tanárként és gyógyítóként Julian azt tűzte ki célul, hogy nemcsak a szorongásukon tanítja meg úrrá lenni az embereket, de életük más területein is, kezükbe adva ezzel az életük irányítását a pánikkal és szociális fóbiákkal szemben.

Öngyógyítás pánikbetegség ellen

„A közösségimédia-őrület idején egyszer csak megjelenik egy igaz hang, és praktikus tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan szabaduljunk meg a feszültségtől, hogyan állítsuk át a fókuszt és vegyük kézbe életünk irányítását. Julian 99 egyszerű tippel állt elő, melyeket használva meggyógyíthatjuk a testünket, az elménket és a lelkünket, és amelyek lehetőséget nyújtanak a szorongó embereknek, hogy igazán éljenek, ne csak létezzenek. Ez nem csak egy önsegítő könyv, inkább egy jól átgondolt útmutató, amely segít reflektálni saját magunkra és tudatossá válni – egy naprakész, gyakorlatias kötet.” - Dr. Barry Kosofsky, a Weill Cornell Medical Center neurológus főorvosa és a Horace W. Goldsmith Alapítvány professzora; a New York-Presbyterian / Komansky Children’s Hospital gyermekneurológus főorvosa

„Hű, mekkora könyv! Manapság, amikor olyan sokan szenvednek egzisztenciális szorongástól, és szinte lebénulnak az aggodalomtól vagy egyéb mentális egészségügyi problémáktól, megjelenik egy átgondolt, érthető és empatikus írás, ami gyakorlatias útmutatóval szolgál egy jobb élet felépítéséhez. Ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne a kognitív viselkedésterápia segítségével.” - Julia Christensen Huges, a Guelphi Egyetem Gordon S. Lang Üzleti és Közgazdasági Főiskolai Karának alapító pszichológus dékánja

„Baleseti sürgősségi osztályon dolgozó orvosként több ezer beteget láttam már stresszhelyzetben, és bátran kijelenthetem, hogy a Légy úrrá a szorongásodon hatékony eszközöket kínál arra, hogyan változtassunk a szorongáshoz és a stresszhez való hozzáállásunkon. Julian intelligensen, ügyesen, körültekintően és közérthetően beszél a szociális fóbia és generalizált szorongás problémáiról, és olyan művet alkotott, amely nagyszerű szerszámosláda lehet azoknak, akik szeretnék gazdagabbá tenni belső világukat ezekben a nehéz időkben.” - Dr. Michael Mccullogh, sürgősségi orvos, Kaliforniai Egyetem, San Francisco; befektető; a BrainMind alapítója

„A Légy úrrá a szorongásodon a végső útmutató a mindennapokhoz ebben a modern, stresszel teli világban. Julian szórakoztató és minden részletre kiterjedő tippeket állított nekünk össze a testünk, az elménk és a lelkünk táplálására. Kimondottan ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik készen állnak arra, hogy tegyenek valamit az érzelmi jóllétükért!” - Miri Polachek, a Joy Ventures vezérigazgatója

„Nem tudom, képes leszek-e valaha is lemondani a napi két csésze kávéról, vagy a szokásos edzésemet végleg meditációra cserélni, de ha csak néhány dolgon sikerül változtatnom naponta, tudom, hogy hatással lesz rám, ami a környezetemet is arra fogja ösztönözni, hogy ugyanígy tegyen a pánikbetegség ellen.” - Debra Margles, a Michael Kors Canada elnöke, pszichoterapeuta.

Julian Brass:
Légy úrrá a szorongásodon!

99 egyszerű módszer, hogyan uraljuk rejtett erőforrásainkat

szorongás és pánikbetegségJulian Brass eltökélte, hogy komoly hatással lesz azoknak az embereknek az életére, akik úgy döntöttek, hogy – hozzá hasonló módon – a boldogabb élet reményében szembenéznek a szorongásukkal. A Légy úrrá a szorongásodon gyakorlatias és könnyen elvégezhető gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével bárki szembe szállhat a kihívásokkal – társadalmi hovatartozásától, földrajzi helyzetétől és fizikai képességeitől függetlenül.

A sikeres média- és üzleti tanácsadóvá vált férfi megosztja velünk életének legfélelmetesebb, legkeményebb és legmagányosabb időszakát, amikor nem becsülte eléggé önmagát, így a stressz, a depresszió és az érzelmi hullámvölgyek uralták a hétköznapjait. Ám a gyakorlatoknak köszönhetően Julian megtanulta, hogyan használhatja ki a pánikrohamban és kognitív szorongásban rejlő erőt. A szerző roppant őszinte, motiváló, orvosilag is alátámasztott, hiteles és – nem utolsó sorban szellemes – meglátásait olvasva világossá válik számunkra, miért ajánlják jó szívvel neves sportolók, orvosok, üzletemberek, jógik, nyugati és keleti spirituális vezetők a nemzetközi sikereket elért könyvet.

Könyvészeti adatok
Cím: Légy úrrá a szorongásodon! - 99 egyszerű módszer, hogyan uraljuk rejtett erőforrásainkat
Szerző: Julian Brass
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 272
Megjelenés: 2020. május 20.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786156058126
Méret: 200 mm x 130 mm x 20 mm
 

Szorongás - légy úrrá a pánikrohamon

Pszichológus háziorvosként a praxisom igen nagy részét szociális fóbiával, generalizált szorongással és kognitív pánikrohamokat okozó mániás depresszióval küzdő betegek teszik ki. Ritka az ilyen egyértelmű, ítélkezésmentes, helytálló, alkalmazható, és ami a legfontosabb, zseniális mű, mint Julian Brass Légy úrrá a szorongáson című könyve. Örömmel osztom meg a pácienseimmel ezt a nagyszerű írást, ami remek kiegészítő eszközöket kínál a szorongásuk és pánikbetegségük kezeléséhez.